i like it

  2012-11-30 / 16:23:05 / Allt / 7 KOMMENTARER
text | TumblrОсновной альбом | 39 фотографий
NY MÅNAD - min födelsedag, julafton och nyår. Bästa månaden ju. Månaden du kan tänka tillbaka på året och se hur bra det va eller kanske dåligt fast de hoppas jag inte. 
 
KLOCKOR - är sjukt fint att ha på sig, ja om den är fin såklart. Jag vill ha typ nån av dem där uppe. 
 
Just a dreamerBreaking dawn
 
TWILLIGHT FILMEN - den va faktiskt bra, även fast bebisen/barnet va animerad i typ halva filmen. Jag är egentligen inte ett så stort fan av just twillight men jag tyckte ändå om den. Hmmm.....
 
Weird.Little Miss Innocentk8 | Untitled on We Heart It....Welcome To The Darkside
 
BILDER/FOTON - inpiration, lycka, kärlek. 
 
 
PÄLSJACKOR - gaaaalet fint ju. Tänkte köpa denna här ovanför fast svart men hade inte pengar just då och nu är den slutsåld. KUL!. 
 
 
MÖRKER - det finaste som finns, nästan ju. 
 
 
INSTAGRAM - haha. Man kan lägga upp foton och titta på foton, bra ju. Fast lite beroende framkallande. 
 
PurebellaaPinterest / Home
 
LÅNGT HÅR - även fast jag har ganska långt nu så vill ja ha längre. Det är ju fett fint med långt hår fast inte om det är för långt men lite lagom typ som på bilden :)
 
HAHA vilka fina foton man hittar när man går igenom alla foton.... ska göra en diss lista också typ imorn. 

Streck

  2012-11-28 / 22:47:24 / Allt / 0 KOMMENTARER
- Gulligt foto från nån gång i år de e ju mina polska örhängen ju haha okej nu vet ni.
 
- Jag måste börja fota massa igen men hinner typ aldrig. Lite tråkigt med gamla och upprepande foton hela tiden ju men eh de fungerar ju och jag har så sjukt mycket som jag aldrig visat upp här så varför inte. 
 
- Hela denna vecka och nästa har jag massa prov så måste plugga massa, blä..... men snart är de över så :)
 
- Jag skämde ut mig själv två gånger idag inför två lärare. Inte lyckat. Ska börja se mig om lite oftare kanske.
 
- Jag har sovmorgon imorn wiie! men jag har teknikprov blä!
 
- Jag fyller 16 snart ju bara några veckor, hej övningskörning! 
 
- Det snöade för första gången idag. Och min buss jag åkte med hem stannade efter halva vägen för att dörren vägrade stänga sig så där satt man i typ några år. 

Allt kan inte alltid bli som man vill

  2012-11-26 / 15:08:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Okej då var det bestämt jag stannar kvar i sverige tills jag tagit studenten sen får vi se. Gick tydligen inte med min linje och jag orkar inte gå om ett år så. Ledig imorn då helt okej och np gick fett bra ju lite små missar bara. 

Panda DA Panda - Spegelen

  2012-11-26 / 00:06:21 / Allt / 0 KOMMENTARER

Jag kan inte sova.

  2012-11-25 / 23:57:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Fett cozy söndag/helg. Jag kan inte sova blä... men är försäg ledig imorn så de lugnt eller jag har en sak.... nationella muntliga i matte så måste åka till skolan vid elva. Och ha de i en halvtimme sen gå till studievägledaren om han är där och sen åka hem igen haha fettt onödig dag ju. Men aja ska iaf försöka gå upp vid nio och kolla igenom matten så att man inte gör bort sig helt liksom haha. Godnatt. 

When you know the truth, should i ignore it or should i be happy, i don't know.

  2012-11-21 / 21:12:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Hej! Den här veckan har inte direkt vart den bästa, har mått illa, vart trött och haft ont i huvudet ungefär varje dag. Haha känns som att jag är fett dryg mot alla denna vecka men de bara när jag är trött, då vet ni. Kanske borde ha stannat hemma men nu mår jag iaf bättre och idag är det onsdag. Har en hel del prov nästa vecka som jag bara inte orkar med blä! np muntliga i matte också, jag kommer seriöst få f .... Nu ska jag duscha sen gå och sova, goooodnatt! :)

SVAREN FRÅN KOMMENTARERNA.

  2012-11-19 / 21:27:08 / Allt / 1 KOMMENTARER

miley cyrus | Tumblrhow to save a life

Vilket märke har din kamera?  Samsung men den äger iaf även fast de inte är "sats" märke.....

Vad är din favorit färg? Rosa

My crazy worlddj malik | Tumblr

har du pojkvän? Nej, men börjar tröttna på att va singel.... ;)

vad är din favortit mat? Hmmm.... Thaimat, pizza eller tacos. 

Η ερωτική χημεία του φιλιού | ερωτας & ψυχολογια , better sex | ELLEOh So Beautiful

vilken linje går du på gymnasiet ? teknik, ska välja inriktning nästa år tror de blir design annars arkitekt. 

hur gammal är du? 15 fyller 16 om mindre än en månad :D

(26) Tumblrwritinganewchapter

hur kommer du på dina texter? jag tar dem från låtar eller kommer på dem själv. 

så fin blogg!<3 hur tar du så fina foton? Man tackar ;) jag bara fotar allt jag känner för att fota och sen redigerar jag dem och raderar de som blev dåliga. Har ju gått på fotolektioner i somras men jag lärde mig inte så mycket mer än typ ljuset på kameran men jag fotar fortfarande på auto mycket lättare och mycket finare. 

ѕнυт υρ ♬Titelbilder

vilka bloggar läser du, om du följer några? kenza.se , tinkerbella.blogg.se , linafoto.blogg.se eller följer kan jag inte riktigt säga men tittar på dem ibland. 

vad är din favortit låt/artist? Oj va jag inte vet. Det finns för mycket låtar som är bra och jag är en sån som lyssnar på allt. Men ett exempel dåra Chris Rene, fett bra ju! men ja vet inte! 

Smile dear, No beauty compares to yours.outfit | Tumblr

hur länge har du bloggat? två år, den första hette någonting för fult för att skriva här, den andra skapa jag med en kompis, den tredje va den här och den fjärde va på spotlife och nu bloggar jag här. Fast okej jag har tagit massa pauser hela tiden och så ;) 

har du några syskon? japp, tre styckna. Två bröder och en syster. Och jag är lillasyster. 

Look of young(1) Chronik-Fotos

tycker du om glass? JAAAAAA!!!!! äter de hela tiden typ ;)

Har du några djur? Japp, en liten skällig och söt hund. 

unicornpowerforliveDREAMING♥

hej jag såg att du hade åkt på språkresa i somras. Är det värt det att åka? var det kul eller hur var det? var det jobbigt med skolan? och värdfamiljen osv. berätta lite om det :)

Ja!!! det är det verkligen. Läs http://llisis.blogg.se/2012/august/iow.html där jag har skrivit lite om de. Men det är verkligen en upplevelse som jag tycker fler ska göra. Skolan va ganska kul om man jämför med sverige, vi gjorde mest lekar och sånt på lektionerna och fick lära känna de andra. Idag har jag kontakt med flera från delar i sverige och alla de olika länderna, vilket är jätte kul. Men jag tycker du ska åka till ett litet mindre ställe som jag som åkte till en liten ö, isle of wight i england. Alla man lärde känna där blev som en liten familj men om jag istället hade åkt till en stor stad tror jag att vi inte hade blivit lika. Asso jag kan skriva hur mycket som helst om det. Men åk du kommer inte ångra dig! haha hej jag gör reklam typ känns ju bra. ;)

cute couple | Tumblralone | Tumblr

Du har jätte fin hårfärg är de din naturliga eller är de färgat? taaaack! nej det är min naturliga men har vart ganska inne på att färga de nån dag till nån annan färg men har bara inte orkat hehe...

Är du kär i någon? Tror inte det.

no love. no you. - Klaudiaa. - blog dostępny pod adresem chocolateberry.pinger.plFashionplaatjes4ever, Algemeen album - Hyves.nl

Hur sminkar du dig? Först klettar på foundation i ansiktet sen böjer upp ögonfransarna sen mascara sen eyeliner över och under ögat sen målar ögonbrynen sometimes when i feel to do it. Haha bra förklaring verkligen. 

Har du gjort din bloggdesign själv? Ah de va inte så svårt. Man måste bara lära sig lite koder och sånt vad de betyder så kan man göra de själv. Jag lärde mig själv genom att kolla på olika hemsidor. Men de är ganska jobbigt men ändå kul. :) 

UntitledMuzy 

Är det roligt att gå i första ring? Ja mycket roligare än va jag trodde att de skulle vara. Men mycket jobbigare och mycket mer läxor och prov. Måste seriöst plugga varje dag för att hinna ikapp man kan typ inte ens va sjuk för då missar man för mycket. Men det är mycket friare och sånt och roligare människor haha ;)

"Remember me, please."summer | Tumblr
 

Vad skulle du inte klara av att vara utan i ett helt år? oj vad svårt. Min tandborste, schampo, maaaaaat, en säng, vänner, familj :)

Vilken film är den sorgligaste du har sätt? Jag saknar dig

spring | TumblrDude hi :]Everyones beautiful, including you. :)• I'm lovin' it •


Hejhej!

  2012-11-18 / 18:48:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Nu e man hemma igen då efter en väldigt lång, rolig o speciell natt med mina tjejer men väldigt intressant typ. Mår bara väldigt illa just nu men det är inte så konstigt. Aha nu har man bara hundra läxor wihuuu..... ska iaf duscha och sen äta middag om man orkar och sen gå och lägga mig. Hehe lyckat. Puss hejdå. Svarar på frågorna imorn ;) 

Frågestund!

  2012-11-17 / 14:12:33 / Allt / 68 KOMMENTARER
Hkcalc-wxq8_large
fråga mig massa frågor om precis allt ni undrar. Lovar att svara på allt när jag kommer hem imorn eller på måndag, hur de får ni se då! <3
 

Friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidaaay!

  2012-11-16 / 17:04:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
hahah sååååå gullig! 

Man lär sig av sina misstag!

  2012-11-14 / 20:58:00 / Allt / 1 KOMMENTARER
 Ibland förstår jag inte hur jag tänker, för mycket eller för lite. Jag tror jag tar för hetsiga beslut om saker vilket leder till misstagen jag gör men ibland är de även bra. Det är antagligen något man lär sig av alla sina dumma beslut och alla sina bra beslut. (vilken fisk på fotot asså hehe överredigerad förlåt....) Onsdag idag och jag är så sjukt trött blää!!! 

They don't know what they talking about, they don't know who special you are.

  2012-11-13 / 18:33:17 / Allt / 0 KOMMENTARER


 
 
 

Don't judge, before you know them for real.

  2012-11-11 / 17:49:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Helllo! söndag idag och jag är lite halvdöd eller trött kanske man säger. Har så sjukt ont i huvudet så blä. Har iaf vart hos farmor och farfar och firat farsdag idag med tårta och massa kakor. Och igår vart de bio me tjejerna och lite sånt så ganska okej helg ändå men fick aldrig sova ut som ja ville men men... aja en vecka till då sen helg igen wiiie! ;) Om precis en månad minus en dag fyller jag sexton haha jiii! 

head vs. heart idkjofjapfjae

  2012-11-10 / 23:22:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
 

hihi bara två år sen....

  2012-11-09 / 18:39:00 / Allt / 0 KOMMENTARER

I'm stupid

  2012-11-07 / 21:42:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Tjo bloggen! ja vad ska jag skriva.... jag slutade på spanskan den fick mig bara att känna mig dålig ungefär så varför gå på de, okej jag förlorar typ 100 poäng men jaja. Min saknade bästavän borta i solna fick mig att bli glad. Jag spamar smilisar i sms. Jag tycker att de ska vara varmare ute för jag vägrar sätta på mig vinterjackan. Den här veckan känns fett speciell. Jag tänker för mycket på vad jag hör och gör. Jag har hundra läxor och jag har inte ens börjat. Jag vill inte bli sjuk igen. och jag tycker den här veckan har gått rätt fort för de e ju torsdag imorn. 
 
Haha.... Jag bara måste berätta detta för allmänheten för de är helt sjukt konstigt. Jag fattar inte hur jag lyckas, min grupp i idrotten stannade kvar och gjorde klart vår uppvärming vi ska ha på fredag för våran klass. Och vi blev väl klara vid typ fem så då var jag lite halvt borta och bara ville hem så jag gick till skåpet och låste upp och tar alla saker. Sen när jag ska låsa hittar jag inte låset sådär står jag och kastar ut alla böcker men jag hittade de ändå inte. Så sjukt märkligt så nu står de öppet. Fattar inte hur jag lyckas? 

i hate when i don't know how i feel about something.

  2012-11-05 / 20:02:00 / Bilder / 0 KOMMENTARER

I feel like a superstar when i have sunglasses inside.

  2012-11-04 / 00:36:00 / Allt / 2 KOMMENTARER
Jag har kommit på en sak jag gillar att fota. Haha tror seriöst jag har någon slags fotoperiod just nu eller nånting. Juste följ min nya instagram istället @llisaphotos där jag lägger upp foton från bloggen och sånt.
 
Och hej beroende av de också, pepparkakor hör också in till beroende just nu. Fattar inte, känner på mig att det här kommer bli en väldigt speciell månad typ att nånting stort kommer att hända. Men vad. Nu ska jag sova som jag borde gjort för länge sen men jag kan inte sova så de går bara inte, inte att äta heller är jag sjuk eller nåt? Hoppas inte det för orkar verkligen inte. Eh jag lovar att jag mår bättre imorn. Nattinatti pusspuss ;) (geek)
 
Tack för alla fina kommentarer! ♥ 

Egoinlägg eller nåt sånt.

  2012-11-03 / 22:19:00 / Allt / 1 KOMMENTARER
Jag har alltid vart lite speciell enligt andra. Och ja jag förstår dem men det är så jag är så blä. Om ni inte gillar mig varför ens bry sig om mitt liv liksom. Jag har alltid tagit eller i alla fall försökt ta min egna väg och hittills har allt gått bra. Okej kanske inte i början som i 5an/6an när jag var med helt fel människor och kände att jag inte riktigt passade in där. Men sen när jag slutade umgås med dem, träffade jag andra människor som jag trivdes med och kunde va mig själv med, vilket ledde till att jag testa på nya saker och fick fina minnen och sånt. Och idag gör jag de jag vill på de sätten jag vill utan att tänka på vad andra tycker om det. Okej ibland kanske de inte är de bästa men jaja. Och ibland tänker jag för mycket så det är ju inte helt sant men jag försöker i alla fall, det är det som räknas. Hehe ja nu vet ni lite mer om mig ehm......

jump

  2012-11-03 / 16:24:00 / Allt / 1 KOMMENTARER

Confused

  2012-11-01 / 22:37:22 / Allt / 1 KOMMENTARER
Ska jag plugga i nya zeeland nästa år? jag kan inte bestämma mig. Problemet är bara att de kostar en hel del och så och jag vet inte om min linje finns där. Men ska prata med syon nästa vecka så får vi se... Det skulle va grymt kul men ändå läskigt. 

Color splashes

  2012-11-01 / 14:32:00 / Bilder / 5 KOMMENTARER
Asso ja ibland förstår jag inte alls vad jag på håller på med.... ibland blir fotonen ganska coola men ibland hemska.... men de kan ju inte ni se. Därför är de så bra och blogga man kan fejka allt som är dåligt och visa allt som är bra istället. Jag har det inte alls lika lätt som man skulle kunna tro. Då syftar jag på hemma och skolan. Jag fick veta för ett tag sen att en person som står väldigt nära mig har en sjukdom och jag lider med henne varje dag. Även mitt skolarbete går dåligt. Men jag kämpar på och hoppas på att allt ska lösa sig. 

London

  2012-11-01 / 13:12:00 / Bilder / 1 KOMMENTARER