so young so high

  2013-02-25 / 17:40:55 / Allt / 0 KOMMENTARER


Den här veckan...

  2013-02-15 / 22:42:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Semlansdag 
Lekte lite
Kollat gossip girl <3
Matade eller blev omringad av ankor 
Tog lite foton på mig själv
och lite mindre seriösa, va hände med munnen liksom?! 
Åkte till kungsberget och åkte skidor med skolan. Trillade dock många gånger, ett mitt i backen, två i skogen, tre i skogen fast på sidan av ett gupp och hamnar med huvudet ner för backen, fyra i en snöhög, fem går halvt ner i spagat, inte den bästa idén att åka tre samtidigt och jag i mitten... Men fick iaf inga blåmärken men har väl lite värk i kroppen ändå. Hade iaf en rolig dag! (tog dock inga foton förutom detta) 
Kom hem och fick en ny mobil, en iphone. Ingen 5a då men eh. Ni ser ju min gamla htc på bilden den började gå mot sitt sista andetag och hackade upp sig hela tiden :)
snabb hund! Ha en bra helg! :) 

we go oh

  2013-02-13 / 15:24:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Oredigerad. Måste erkänna att jag har ganska cool hårfärg ändå för har aldrig färgat eller slingat! 
 
Helllllllo! har då haft studiedag tisdag och idag. Igår åkte jag och mina fina vänner in till min hemstad och fikade semlor och gick runt i vaxholm som var så sjukt länge sen man gjorde. Sen hamnade jag framför en kemi uppsats och lite gossip girl. Och idag har jag inte gjort så mycket ska iaf försöka skriva klart uppsatsen. Och imorn åker jag och typ hälften av min klass till kungsberget och åker skidor, de ska bli fett kul ju, de får bli som en liten uppvärmning innan åre nästa vecka haha hejdå! :)

En lista!

  2013-02-10 / 20:11:40 / Allt / 0 KOMMENTARER

Bara för jag tycker det är kul att läsa andras och jag har inget annat att göra. 

Storstad eller landet: Storstad! fast jag bor ju halvt på landet haha... 

Hamburgare eller pizza: pizza

Kött eller fisk: kött kött kött kött

Someday,it will be love (bob esponja | Tumblr on We Heart It -...)typical tragedy.

Hund eller katt: Hund! 

Aftonbladet eller Expressen: Spelar ingen roll, enda gången jag läser tidningen är när bussen inte kommer och man har ingenting att göra typ. 

McDonalds eller MAX: McDonalds, äter aldrig på max....

Charter- eller skidsemester: Jag gillar skidor och jag gillar värmen så båda.

Sverige eller Utlandet: inte sverige....

Sport eller nyheter: Nyheter eller det beror på vad det handlar om för sport ;) 

Anita KurkachHarry potter

Hockey eller fotboll: ehm inget av det men om man måste välja, fotboll. 

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga 

Sommar eller vinter: Sommar

Vår eller höst: Höst

Flyg eller tåg: det beror på var man ska....

Bil eller buss: bil, längtar tills jag får ta körkort! 

Nicely put together Decalz - Carol Ri Vodpod | Lockerz(22) Tumblr


Utan detta vet jag inte vad

  2013-02-06 / 23:50:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
SOVA är helt underbart bra. Räknar aldrig hur länge jag sover per natt för vem bryr sig om det, men man ska enligt studier sova minst 8 timmar.  
Äter bär typ varje dag, bästa som finns speciellt hallon. Det är ju sjukt nyttigt också så varför inte. Tips: blanda hallon och glass så gooottt om de liksom är ihopblandat och rosa eller gör olika smooties (stavas?)
Skev bild. Va alltid glad. Eller försök. Se det positiva i det negativa. 
Unna dig onyttigt, men kanske inte överdrivet som jag då som äter godis/kakor varje dag men nån gång ibland. Vit choklad är ju såklart inte lika gott som vanlig choklad men helt underbar ändå, beroende framkallande!(mathilda allt är ditt fel)
Träna minst 2/3 gånger i veckan. Gör det du tycker är kul. Själv tränar jag knappt, en gång i veckan på idrottslektionerna haha och ibland när jag bara får lust och träna då blire allt från armhävningar till simning eller löpning men löpningen ska jag börja med sen när snön försvinner. 
Ha ett bra självförtroende och gör de du tycker om att göra. Följ inte bara andras val och beslut, följ dina egna drömmar och dina egna tankar. "Alla människor är lika men ändå så olika"
Och sist drick ca.8 glas vatten per dag. Vatten är så sjukt bra på många sett, det motverkar exempel huvudvärk och man får bättre hud. Vilket jag inte tror helt på för varför skulle vatten gör huden bättre? HAHA tyckte detta inlägg blev ganska kreativt ändå.... godnatt!

Ombre

  2013-02-06 / 23:45:00 / Allt / 1 KOMMENTARER
 
Funderar starkt på att färga det, så fall att topparna är ljusast och sen att det blir ljusare och sen den vanliga hårfärgen men ska fundera lite till ;)

Att lösa ett pussel är ibland omöjligt.

  2013-02-06 / 23:13:38 / Allt / 0 KOMMENTARER
Heeej klarade mig till skolan idag och gjorde provet, som gick ganska bra. Och nu på kvällen kom släkten hit och firade min bror, som fyllde 22 idag :) Ah alltså va ska man blogga om egentligen? man har verkligen ingenting att skriva om, mitt liv står rätt stilla just nu eller jag är inte så kreativ, som jag brukar vara, vet inte riktigt vad som har hänt... Bara för det gör jag nån grej snart bara för att va lite kreativ. Haha ehm.
 

Tisdagen den 5 februari

  2013-02-05 / 22:04:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
397519_332476413525439_1892740569_n_largeTumblr_mhmmw0nfnv1qiohmio1_500_large
weheartit.com
Heeeej! vaknade med feber imorse så stannade hemma och sov hela dagen istället. Men imorn måste jag ändå till skolan och göra ett kemi prov de e ju trevligt, nä. Nu ska jag gå och lägga mig igen haha och hoppas på att jag mår bättre imorn :) 

Sommar

  2013-02-04 / 20:02:00 / Allt / 1 KOMMENTARER
Nääää nu vill jag ha sommar!!! nu nu nu nu! 

Sadness

  2013-02-03 / 00:11:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Tumblr_mfz0dtpgkx1rm2qu0o1_500_large135981173123664_large
Önskar bara att du var som du var förut, alltid glad och inte klagade på allt.... 

a sheep who smiles

  2013-02-02 / 15:58:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Ammie och Nanny min fasters fina får. Kollade igenom mina första bilder med systemkameran och detta var en av dem. Tyckte den va ganska fin på nåt sätt för det ser lite ut som att fåret ler. 

So fabulous

  2013-02-02 / 15:37:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Hittade en ganska så mysig byxdress uppe på vinden. Synd bara att den inte går att använda på så många ställen känns rätt så opassade om man t.ex skulle komma till skolan med den haha. Min mor hade väldigt speciella kläder förr alltså fast en hel del är sjukt snygga och coola ju.
 
Lördag idag och jag har galet ont i huvudet, typ som att om jag vänder huvudet upp och ned så känns det som att huvudet sprängs, haha väldigt bra exempel alltså. Men hela denna helg har jag tänkt att bara vara hemma och ta det lugnt och inte gör så mycket mer än att plugga, har både matte och kemi prov nästa vecka, blä.