Gooooood day

  2013-01-29 / 18:32:28 / Allt / 1 KOMMENTARER
Omg jag gör reklam i bloggen. Ni som bloggar fattar antagligen varför. Men jag gör bara ett litet test typ, så tryck gärna på annonsen eller strunta i den helt. Haha. 

Jag vill inte ha vinter längre.

  2013-01-28 / 19:25:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Vinter = kallt, kallt, jätte kallt, försenade bussar, man trillar hela tiden, man är blek, man måste ha varma fula jackor och klumpiga skor, man blir extra trött osv... orkar inte med snö längre blä. De enda som är bra med snö är att man kan åka skidor. Haha ja då vet ni. Fy jag hade cad prov idag och allt gick verkligen jätte dåligt fattade inte ens måtten och hann inte ens klart men får väl hoppas på att jag blir godkänd. Annars har det vart en helt normal och tråkig måndag. Nu ska jag äta middag hejdå 

alltid så perfekt

  2013-01-27 / 22:21:35 / Allt / 0 KOMMENTARER

Allt sitter i huvudet

  2013-01-27 / 15:38:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Du har rätt till att tycka att jag är ful, beter mig konstig, att min klädsmak är hemsk eller att min röst är jobbig, det är helt okej att du tycker det, jag föddes väl inte för att vara precis som du vill. Jag är jag. du är du. Vi ska aldrig någonsin ändra på oss bara för att en person inte tycker samma sak som du.  
 

Jag är kanske inte världsbäst, även jag dömer personer men jag har alltid gett alla en chans och försökt se det fina i precis alla personer. Jag vet hur du ser ut, jag har ingen aning om vem du är eller om allt jag har hört om dig är sant eller vad du gått igenom eller vad du tänker om mig. Därför är det bara ge alla man kan ett leende och väljer just du inte att le tillbaka är det ditt val. Jag dömer verkligen inte dig för det mer som att du har en dålig dag.

 

Alla är olika, alla känner olika, alla tycker helt olika, alla gör olika, alla ser olika ut och vi har tillochmed olika blod. inte ens tvillingar är unika, en sak har vi alla gemensamt i alla fall och de är att vi är mänskliga och alla är lika mycket värda. 

 

Du är fin precis som du är, på ditt lillla egna sätt och du är lika speciell som precis alla andra. Så sluta tänk att alla hatar dig och att livet suger, allt sitter i huvudet. 

 

I just want you to say something to me right now.

  2013-01-26 / 00:06:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
 Kände för att fota lite hår såhär på kvällen typ haha... men den här dagen har vart ovanligt bra faktiskt, va liksom glad hela dagen. Det ända som inte va så kul va idrotten, bara för att de va bollsporter och jag är bollrädd och för att man går i en killklass och alla sullar as hårt. Men jaja. Gillar att allt jag har ätit idag har vart på donken och sen pizza liksom nyttigt och jag som inte ens kommer hinna träna nåt i helgen. Wiiie. 

Vi lever under samma himmel men vi är ändå så olika.

  2013-01-24 / 23:26:00 / Allt / 0 KOMMENTARER

Omg im back, holy cow!

  2013-01-24 / 23:22:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Heeeeeeeej! Nu e jag tillbaka igen! haha vet iaf att några har saknat mig, de ser jag ju på statistiken, de e ju trevligt. Fast kan ju inte säga att jag blev gladare av att sluta så hejhej! 
(instagramfoton) Okej, nu ska jag skriva en lista på 10 saker som va "intressant" som hände.
1. Jag fick en klocka och har typ på mig den varje dag, så fin ju! 
2. Åkte och tränade/simmade för första gången på ett halvår och ska fortsätta varje vecka tror jag. 
3. Jag fick reda på att jag ska va ringbärare på min systers bröllop i sommar. Hoppas jag inte tappar bort ringen bara....
4. Har börjat skriva ett CV för jag ska/måste skaffa sommarjobb.
5. Pluggat en hel del fast ändå inte, för man tar alltid hem massa och sen ba nej jag orkar inte, gör de nån annan dag istället. Känner att jag inte är så koncentrad i skolan just nu hmmmm.... 
6. Tänkt en hel del typ för mycket... och (något som inte alls hör in dit) sätt alla avsnitt på en säsong av en tv-serie. 
7. Ska åka upp till åre veckan innan sportlovet med en kompis och sen träffar vi min familj där uppe. 
8. Gick ca. 3 km i 13 minus de gör jag verkligen inte om för när jag kom fram var jag helt stelfrusen. 
9. Vart hos tandläkaren, woooooooow liksom as coooolt ;) 
10. Vart otroligt trött varje dag och somnar alltid efter klockan två på dagen, känns ju bra.... tror seriöst jag lider av någon slags brist av något... fin mening. 

Bloggpaus

  2013-01-16 / 18:49:00 / Allt / 1 KOMMENTARER
Hej hej mina fina bloggläsare som bara blir fler för varje dag som går, som gör mig sjukt glad såklart. Men jag tänker ta en kort paus ungefär till den här jobbiga depp perioden går över eller mest för att jag ska hinna tänka på allt annat som händer. Men ni får ha det så bra och sluta inte läsa min blogg för jag kommer tillbaka snart igen! Adios!  

Winterland

  2013-01-14 / 15:29:00 / Allt / 0 KOMMENTARER

duck duck duck duck

  2013-01-14 / 14:53:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Helllu! idag var man halvt ledig behövde bara åka till skolan typ i tjugo minuter på samtal med min mentor och sen åka hem igen så sjukt onödigt men aja. Sen har jag inte gjort så mycket mer jo typ gått ut me hunden, nu ska jag göra lite matte tal och sen hitta på något klockan är ju bara tre så :) 

Oldpics with sepia

  2013-01-13 / 17:59:40 / Allt / 1 KOMMENTARER
den är så dålig så att den blir bra, har seriöst lärt mig texten fast inte så svårt de ba öl öl å afterski löjpelöjpe.... haha... 

Mål inför 2013

  2013-01-12 / 14:46:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
♥ Fotografera mer!
Och visa fotonen jag tar i bloggen, som jag redan gör.
 
♥ Börja spara pengar! 
Det är jag nog sämst på men man kan ju alltid försöka. 
 
♥ Bli bättre i skolan! 
Koncentrera mig mer och verkligen försöka förstå det man ska lära sig. 
 
♥ Skaffa sommarjobb!
Man måste ju ha något att göra, kunde få ett förra året men då sa jag nej för åkte ju till England istället :)
♥ Leva mer!
Haha ja de låter typ konstigt. Men mer ta vara på tiden och göra roliga saker, istället för att säga "nej jag är trött jag orkar inte" sova kan man göra när man är död även fast jag älskar att sova ;)
 
♥ Åka utomlands!
Det är verkligen något jag älskar att göra.
 
♥ Åka skidor!
Något jag alltid gör nån gång varje år. 
 
♥ Träna minst 2 gånger i veckan! 
Det måste jag verkligen göra efter att jag slutade simma för ett halvår sen så har jag inte tränat sen dess men ska nog börja simma alltså jag ska inte börja i nån grupp igen men simma lite i simhallen efter skolan eftersom att gymma inte riktigt är min grej. 
♥ Äta mer riktigt mat och börja äta lunch! 
Haha ja jag är ganska dålig på att äta mat äter liksom hellre chips. Äter oftast bara en liten frukost, nästan inget till lunch och sen enormt mycket till middag. Vilket är ganska dåligt. Och på loven brukar jag aldrig äta lunch som också är ganska dåligt. 
 
♥ Bli kär! 
Kanske inte ens är ett mål, för de händer liksom när de händer. 
 
♥ Upptäcka nya platser! 
Sommarlovet jaaaa!!!! nån som hänger med? skulle vilja tågluffa men tror mina föräldrar tycker jag är för liten blä.
 
♥ Tänka positivt!
Som jag typ redan gör men att tänka ännu mer positivt som att om jag får ett f på ett prov så ba aja de gör inget  det är bara att träna lite till så att jag kan det nästa gång osv. ni fattar nog. 
Allt det där klara man väl. Så otroligt fula och gulliga vi är på bilden ovanför haha... 

Dance our tears away

  2013-01-11 / 19:46:24 / Allt / 0 KOMMENTARER


When you have decide, say that to me.

  2013-01-10 / 20:47:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Detta ovanför kallar jag en otroligt dålig sminkning.... Typ verkligen inte från idag nån gång förra veckan, skulle ja tro. Nu ska jag förklara min dag med ord jätte kort, fysikprov i 3 timmar, centrum, mat, smaka sushi, buss-safari, hälsa på siri, åka tåg, gå vilse, gå långt, fika, åka hem, får lift från nån trevlig tjej och jag har slösat ca. 170 kronor på mat idag, duktig.... Och nu har jag sjukt ont i huvudet och det känns typ som att jag har feber blä! hoppas inte det. Är iaf ledig imorn och halvt på måndag trevligt! 

Människor

  2013-01-09 / 18:51:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Att kalla någon för "saker", när man inte ens känner personen är sjukt lågt men de visste ni väl redan. Eller att direkt ge ut "stämplar" när man ser nya personer istället för att säga hej och tycka att alla människor är lika mycket värda. De folk inte förstår är att ibland kanske en person inte har det lika perfekt som du har det och varför ska man då förstöra allting mer med alla blickar och ord. Förstår mig verkligen inte på hur folk tänker, va e liksom felet? Va glada istället och tänk på vad du säger och gör, så får du mycket mer respekt från andra människor. Jag tänker seriöst aldrig vissa nån respekt för folk som inte visar mig de för dem kan ju lika bra gå och gräva ner sig i sin egna lilla dömande värld. Intressant va? haha nej..... 

Sista dagen på lovet!

  2013-01-07 / 12:04:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Godmorgon! Imorn börjar man i skolan igen då blä hatar det. Skulle försöka gå upp vid tio men de blev inte riktigt så.... somnade vid tre tiden också. Man vänder ju oftast på dygnen under loven haha får väl se hur det går att somna tidigt och gå upp tidigt imorn då ;) Man förstör ju sin dag om man går upp vid 2,3 tiden men eh man lever på nätterna istället like a nightuggla haha. Men nu ska fixa mat och sen blire plugg plugg till 100 procent jag ska  bli godkänd i fysik vad som en händer, min lärare är så sjukt dålig på att lära ut så att man fattar ingenting av de han säger undra om det är nån som gör de... blä men ha en bra dag! <3 hmmm.... vare inte jag som skulle sluta skriva sånt här....

Några foton från nyår ♥

  2013-01-07 / 00:11:00 / Allt / 1 KOMMENTARER

Ja har ingen aning vad vi höll på med men en bra och väldigt rolig dag/kväll/nyårsafton vare iaf <3 

dhewiurqnoq215ojgsoei

  2013-01-06 / 14:39:33 / Allt / 0 KOMMENTARER
Helllllu! Bara två dagar kvar nu av mitt jullov, hatar de så otroligt mycket! har en hel del prov och sånt direkt när jag börjar och jag har inte ens hunnit kolla på något ännu eller jo cad har jag ju gjort lite men fysiken oh herreguuud jag orkar inte. Är ganska säker på att det är kört för mig i de ämnet. Men ska kolla lite idag på det. Adios! 

Smile, even if it's fake

  2013-01-04 / 16:17:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Va bara tvungen o testa mitt nya stativ. Blir så mycket finare foton ju fast att fota en hund som springer runt är kanske inte de lättaste. 

my dog and my bestfriend

  2013-01-04 / 16:00:00 / Allt / 0 KOMMENTARER

Instagram

  2013-01-03 / 23:34:28 / Allt / 0 KOMMENTARER
coolt de har fixat en knapp så foton därifrån kan man ta hit direkt i like it a lot! och ja tror de har funnits länge jag e bara lite efter pussshejdå! 
 

Dreams comes slow but goes so fast

  2013-01-03 / 23:23:00 / Allt / 1 KOMMENTARER
Nej nu ska denna blogg bara bli en fotoblogg och inga jävla "hej bloggen idag har jag....". Men uppdateringen kommer bli sämre då men de får ni klara mis amigos för så viktigt är det inte att veta vad jag gör varje dag haha. hihi omg jag skrev ett svärord, det är okej att skriva de men jag hatar att säga de haha jag svär seriöst aldrig! 

Tips

  2013-01-02 / 23:38:00 / Random / 2 KOMMENTARER
Vi gör ett litet tips bara för att alla andra gör så. Har använt den här ansiktsmasken typ 2/3 gånger nu och man ser resultat, trodde själv inte på att den skulle fungera fast den kanske inte passar alla hudtyper ingen aning. Haha bjuder på bilden. 
Blanda ihop 3 tsk honung + 1 tsk kanel i en skål. Sätt sedan in skålen i micron i 30 sekunder så att det blir smält och rör om. Vänta en stund så att de har svalnat lite och kleta sedan in det i ansiktet så att du ser jätte brun ut och fin. Fördelen är ju att de smakar gott, sen efter 10 minuter skölj bort masken med vatten.
 
 
 
 
Om du har ömtålig (?) hud alltså som jag så kommer du bli lite röd i ansiktet men det försvinner efter nån timme, sätt på ett fett hudloution så blire perfekt! Kanel innehåller ett ämne som motverkar akne och honungen gör huden jätte len. Testa! 

2012 ----> 2013

  2013-01-01 / 21:02:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Gott nytt år! hoppas alla har haft ett bra år och att ni får ett ännu bättre i år. Igår firades då nyår med några kompisar och några nykomlingar, bästa nyåret jag har firat hittills iaf. Det här året ska bli bäst även fast 2012 var de bästa men de kan ju alltid bli mycket mycket bättre haha. Idag är en lite mysisdag så har inte gjort så mycket mer än nästan ingenting men ska kolla på en serie på tv och sen gå och sova tror jag, är ju som sagt ganska så trött.