paus.

  2012-06-25 / 15:56:00 / Allt / 0 KOMMENTARER
Hej! länge sen man skrev. Nu har man haft sommarlov i nån vecka och det har vart midsommar också, som firades på resarö eller hemma kan man ju också säga och om bara fyra dagar åker jag till England! :) så sjukt nervös men de ska bli as kul! :) så nu håller jag på att packa och fixa allt jag behöver. Jag har alltid så svårt att packa rätt saker och sånt så alltid bättre att börja tidigt.
Juste min dator gick sönder förra veckan :( så jag har liksom gett upp bloggen för har ju ingen dator jag kan skriva på osv. Men ska börja igen när jag har fått en fungerande dator antagligen till hösten.
Ha de bra puss och kram! :)

Imorn bal.

  2012-06-11 / 21:30:56 / Allt / 0 KOMMENTARER
Exakt ni ser rubriken. Jag känner inte riktigt för det men sen är det ju över. Fast jag tror det kommer bli jätte kul ändå. Slutar vid 12.30 och sen ska man hem och fixa sig och sen skulle jag tydligen åka hem till Malin. Får se om jag klarar av att gå i mina skor, har tränat en hel del så får se om de ser normalt ut eller om de ser hemskt ut. Jag kommer nog inte ta med kameran, orkar inte släppa på den men ni får se foton sen ändå (lånade dåra). Nu ska fixa lite små saker och sen sova. Hejdå.

 


I never thought we'd stop talking to each other. I still want to be your friend if you want it?

  2012-06-09 / 16:32:43 / Allt / 0 KOMMENTARER

mina finfina skor jag ska ha på balen<333

Be happy and you don't need to be sad.

  2012-06-09 / 16:23:40 / Allt / 0 KOMMENTARER

HELLO! Igår kom jag hem med två skjorts, en klänning, en bikini, örhängen och lite små saker. Helt ointressant att veta känner jag men nu vet ni. Var i stan från 11 till 23 igår :o haha... men först var man på nationalmuseumet och sen sluta jag så stannade kvar. Träffade sen min familj och vi åt thaimat, hey min nya favoritresturang<3. Och sen såg vi men in black 3, as bra verkligen. Om ni har sett de andra två filmerna måste ni se den här :) Puss.


Torsdag

  2012-06-07 / 16:06:58 / Allt / 1 KOMMENTARER
Började dagen med att ta av mig strumpbyxorna på busshållplatsen. Men det var bara nån random som såg :) sen har man suttit och lyssnat på en föreläsning i aulan, och fick reda på att vi har blivit sveriges bästa elevgrupp ganska coolt! så då ska vi få två föreläsningar till, kul verkligen, nej.... men det är ganska intressant ändå. Slutade väl vid ett och så sprang jag in på ica och köpte bullar och dricka. Så nu sitter man här och äter bullar asso hahaha jag orkar inte, jag borde seriöst sluta äta! men jaja ikväll händer väl inget och imorn ska man på museum med klassen och efter det ska jag och mamma shoppa lite och äta middag i stan, trevligt! :)
Två foton från igår kväll i regnet :)




Nationaldagen<3

  2012-06-06 / 18:01:06 / Allt / 5 KOMMENTARER
Grattis Sverige! ;) och grattis till min mormor uppe i himlen som skulle fyllt 83 år idag<3333

Igår åkte alla nior i min skola, vaxholmsbåt in till stan, det kunde ju bara vart lite finare väder ju. Sen skulle man gå runt djurgårn och svara på frågor. I början vart det kul men sen i slutet blev det bara jobbigt. Ibland svettades man som en gris och ibland frös ihjäl + att jag fick skavsår. Gick väl i ungefär fyra timmar sen sluta vi och jag, Elin, Maja, Saga, Malin åkte in till lagerhaus och skulle leta presenter men hittade inget. Så sprang vi in på hm också och jag köpte upp mitt presentkort :)

Idag är man ledig som resten av sverige! Så jag och Elin mötte upp Malin, Maja och Saga på bussen och åkte in mot stan. Fikade och gick in i butiker och sen satte vi oss i humlegården och åt jordgubbar, mys och satt och kolla på alla fina människor :) och lyssna på nån kör som sjöng och allt möjligt. Hatar mig själv lite för att jag inte har fotat något men jaja. Ikväll blire grillning och jag vet inte vad. Puss :) 
SWAGhakuna matata*Be Unique. Be Coco_: Look Of The Day: The Ray-Ban Girl!


Hej igen!

  2012-06-04 / 18:49:35 / Allt / 1 KOMMENTARER
Blev bara en kort bloggpaus! Då jag skrev klart mina sista uppsatser, prov, läxor osv. och gjorde massa annat också såklart. Om en vecka är de skolavslutning och jag går ut grundskolan eller nian, så skönt!

Min helg bestod av minidisco, typ måla barns händer och springa runt och dansa med alla barn och matilda, skriva uppsatsen som va på ungefär 9 sidor som tog ca. 3 dygn att skriva, översättning från svenska till spanska som gjorde så att jag fick MVG i spanska i slutbetyg och fick bara ett fel asso, är bara lite enormtjätteglad. Fattar inte att jag orkar egentligen men duktigt ju, ätit för mycket godis att jag hatar godis just nu, köpt balskor as fina och omöjliga att gå i, köpt andra skor också, fotat lite, sovit osv.

Nu är det bara "roliga" saker kvar så jag tycker att vädret kan bli fint istället för att det ska regna hela tiden. Då vet ni :)