------->

  2012-02-27 / 15:57:47 / Allt / 0 KOMMENTARER
-------------> http://llisa.spotlife.se/

HAHAHAHAHA....

  2012-02-27 / 14:51:09 / Allt / 0 KOMMENTARER

Foton från helgen ;)

  2012-02-26 / 18:02:37 / Bilder / 1 KOMMENTARER
fredag :

hihihi såå söööt ;)) HAHA våra videos......
lördag :

röööööda byxooor <33333

söndag:
Tumblr_lykfl6juqr1rnm50go1_500_large

okej såg fett äckligt ut måste jag ju säga... glass och hallon annars<333 :))

ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det.

  2012-02-26 / 17:10:24 / Allt / 0 KOMMENTARER
Gooooddag!
Lika grymma rubriker som vanligt eller hur ;) Söndag och det känns inte som att jag har lov. Men nu när man tänker på de så är de ju grymt skööönt mina planer blir chiiilllla galet mycke hahah... ;)

Idag är jag jääätte glad på nåt märkligt sätt. En sak kan ju bero på att det är sol<3 och typ vår ute. När jag ser solen så kan inte jag sitta inne så jag har vart ute i kanske fyra timmar... sen när man kom hem igen fanns en semla<333 på bordet. Jag hatar att vara blek, jag skulle göra precis vad som helst för att va utomlands just nu!!!!

LOV!

  2012-02-24 / 18:22:00 / Allt / 0 KOMMENTARER

Tumblr_lzwip4sn401r1n308o1_500_large

och det är fredag wiiie! Ganska så bra dag också börja tio och sluta ett ;) så jag och Elin lekte tjockisar osv. haha som vanligt lika konstiga ;) Ikväll händer ingeting ska bara inte göra något, så de mys typ och sen imorn får man soooova för första gången... på ett tag ju. Vad ska jag göra på lovet? hmmm... ingen aning faktiskt, en sak jag måste är att klippa mig men sen får jag se va som händer helt enkelt hihi cpppä hejdå!

 


Inte min turdag iaf.

  2012-02-21 / 17:03:40 / Allt / 0 KOMMENTARER
Bilder från 2011.
Det här känns inte som min vecka... Börja med igår fast då var jag jätte pigg. Men lite innan jag skulle träna mådde jag inte så bra men jag träna ändå så mådde faktiskt bättre och kände inte av de så :) Och efter träningen fick vi semlor :D snäääälllt ju! Men idag va jag as trött och senare på dan börja mitt huvud göra ont. Så hade man nationella prov och de gick verkligen inte bra, as trött och huvudvärk wihuuu näää och sen för en person typ tog över allt ungefär. Och jag kunde liksom inte lägga till något kändes det som aa blääää.... men får väl iaf ett g :( Efter allt sluta vi och då gick jag och Elin och köpte semlor på bageriet. Det är ju faktiskt fettistisdan idag ;) Och där träffa vi Matilda och Fredrik? också. Åhhhh semlor de så gott<333. Men nu kom jag hem och det känns som jag skulle kunna gå och lägga mig under täcket bara för att få slippa den här dan. Och bara ha en ny dag imorn :) Den här dan känns typ som hundra år.... Men nej jag ska vänta på middan först och få ännu mer semlor :D och sen gå och lägga mig. Haha godnatt dåra! Haha nemen nu ska jag titta på en serie jag följer är bara på säsong 2 och jag har en till så då har jag ju något att göra på sportlovet :)) och ligga i min gosiga säng och dricka te och äta värktabletter -.-

Tråk.

  2012-02-19 / 14:49:16 / Allt / 0 KOMMENTARER
Oh! många besökare :o :D
Söndag. Idag e lika med en pluggdag bara för jag typ ligger lite efter med vissa saker. Och sen kommer nåra hit och äter middag tydligen. Och struntar i att jag egentligen borde träna men jag har ingen lust att göra de i två och en halvtimme så gör de imorn istället kanske. Jag kanske borde satsa mer på simningen men jag orkar inte. Aja hejdå.

Can't help it but wait!

  2012-02-18 / 18:06:02 / Allt / 0 KOMMENTARER
Det känns som att mitt huvud ska sprängas snart. Proppar i mig massa alvedon, för att de inte ska göra ont längre. Även fast jag tror att det bara är huvudvärk eller något liknande. En sak jag inte gillar är att jag har blivit beroende av cola igen, men det är ju bara för gott! Har druckit massa redan.

Ikväll blire melodifestivalen men har ingen aning om vem som ska vara med ;) Ha en bra kväll!
foton från någon dag sen och idag :


<3

Squash / Rommäääää!!!!

  2012-02-17 / 23:22:21 / Allt / 1 KOMMENTARER
Igår vare torsdag och då spelade jag först squash med klassen, de va faktiskt kul :))) och efter de åkte vi tillbaka till skolan och hade profil, då jag typ målade på disktrasor. Och sen sluta man och nåra timmar senare åkte jag och Elin och tränade. Fast alla var ju såklart fortfarande sjuka-.- men vi hade iaf gym en timme. Åhhhh fy trevligt me mjölksyra, nej!
Fin Elin som gapar ;) Idag då, åkte jag med skolan till Romme och åkte skidor :D Gick upp vid halv sex och satt på bussen i typ tre timmar, men så värt de ju ;) Fast jag hatar när man ska hyra skidor och man måste stå i kö i typ hundra år. HAHAHAHA jag råka åka in i en liten kille som svängde och jag åkte rakt framåt så båda ramla och mina skida lossna och hans stav blev krockig haha så fint... Som tur skratta han bara :) dagens fail eller? Fast snyggast var ju när Elin bara stod still så ba poff! haha många som trilla idag fast jag bara en gång ;) första gången jag stod på skidor var ju när jag var tre så jag kanske är van. Nej va det där såg drygt ut, men det är sant. I slutet fick vi med oss Lovisa också som bara åkt två gånger, fast jag tyckte hon var duktig. Hihi hon trilla i sittliften det var så fint ;) ojhejelak. Det var iaf en rolig dag och nu vill jag bara åka mer skidor, kanske sportlovet?. Sen hela bussresan hem var man as tjockis och åt upp hela godis påsen med lite hjälp dåra, så när man kom hem ville man inte ha middag så var nog ganska illamående eller inte hungrig. Är seriöst jättejättte trött så ska gå och lägga mig snart. Men först måste jag fixa massa andra saker så de kan jag inte. byebye.

valentines day

  2012-02-14 / 19:56:30 / Allt / 2 KOMMENTARER
Gladallahjärtansdag<33 och förlåt för att jag inte bloggat sen förra fredan. Har inte ens suttit vid datorn sen då, de lite små coolt ju. Har haft så mycke annat att göra så har inte riktigt hunnit. Idag hade man matteprov och de kändes som jag faila helt på allt! inte bra och också uppspel av våran låt vi gjort på musiken, kan ju säga de kunde gått bättre...
Scaled_large309716_210934345630479_183016301755617_609161_4193830_n_largeTumblr_lzcqg9ecua1qz4zn6o1_400_large

Har precis tryckt på knappen till bekräfta ansökan? eller bara valet av gymnasium och linje och så. Fortfarande så jäätte osäker sen blev de jätte blandade linjer också. Seriöst svåraste valet jag har gjort. Resten av kvällen måste jag sitta och plugggga no, för man har prov imorn... Så ska bara hitta bästa mysigaste platsen och ta med massa gott och lämna mobilen och sitta och vara fett insatt i boken! för nu ska jag få mitt vg! hihi kommer jag nog inte få men jag ska försöka. Alla hjärtansdag idag ju, jag som ville göra nåt roligt, så måste jag dejta min biologibok istället... ;)) Jag vill också ha en pojkvän.... aja ha en bra kvälll puss och kram!

Should i go left or right, to get where i want?

  2012-02-11 / 00:21:08 / Allt / 2 KOMMENTARER

Och så var den här dagen slut! älskar fredagar de betyder liksom att man får frihet från skolan, om man inte har massa läxor dåra. Efter skolan idag åkte jag in till mamma och åt först på tacobar och sen kolla på bio ''en gång i phuket'' faktiskt ganska bra ju. Den var bättre och mer seriös än va jag trodde. Rolig iaf. Vi har bestämt att vi ska göra något sånt varje månad typ bio eller något annat så de ganska småmysigt ju ;) Nu ska jag kolla på någon film om jag hittar någon bra. Och imorn ska man stå och sälja kakor i 15 minus? i tre timmar, de ska ju bli jäääätte jääätte roligt eller så inte. Pusshejdååå.

Sometimesimissyousomuch.

  2012-02-08 / 20:59:30 / Allt / 0 KOMMENTARER
I will kill you in your sleepMartitaRodriguez∞it's a lifestyle.FacebookDREAM ONScarlett Wilson
Åhhh tack för alla söta kommentarer! :) Idag har jag haft typ håltimmar hela tiden. Den första gick jag, Elin och Lovisa och köpte varmchoklad♥ och bullar och vandra runt i vaxholm i typ 2 timmar. Trevligt. Sen hade man matte och faila helt när jag skulle berätta hur man räkna ut ett tal haha dåliiiig. Resten av dan har väl vart rätt så normal. Nu ska jag duscha och sen har man massa plugg såklart-.- Imorn har man nationella prov och jag får verkligen inte, inte, inte, inte vara trött för då kommer de gå så dåligt. Men som tur så får jag ha dricka och något med mig hehe godis så klart vad annars liksom? jo jag älskar mer chips men kanske inte de mest tystaste så jag tar godis istället aja heeeeeeeeejdååå!

Sjätte februari (tiden går för fort)

  2012-02-07 / 18:34:17 / Allt / 9 KOMMENTARER

Jag måste gå ut och fota..... men jag hinner typ aldrig-.- 

Tisdag och det är bara tre dagar kvar på den här veckan ;) Hade då nationella proven i svenska som då troligen resten av sverige också. De gick faktiskt ovanligt bra men tror då inte på att jag får mvg. Men de gick ändå sjukt bra! :)

Resten av dan har vart helt okej. Tränade på våran sång eller låt på musiken som låter fett bra fast ändå inte. Påminner lite om thomas ledin haha... men den ägde för vi är ju inte direkt proffs ju ;)) Sen hade man no med den där sjukt långsamma läraren man haft i fyra år och aldrig fattat något men börjar faktiskt förstå han eller försöker iaf. Sen lunch som typ inte ens var ätbar ju. Sen bara 3 eller 2 lektioner till och sen springa till bussen på två minuter och hinna med den. Sen kommer man hem och fryser ihjäl för att det är hur kallt som helst här inne så har jätte mycke kläder på mig, de konstiga är att mina föräldrar inte fryser :o

Ikväll måste jag läsa massa ligger lite efter, inte bra.... och struntar i att träna fast vill egentligen ;) Trevligt med 4 av typ 15 personer på träningen igår hehe men de va ju roligt pass ju :) åhhh fick massa fina saker i postlådan idag blev bara lite glad allt va så fint också. Men aja byebye.

Snöööö mycke snööö...

  2012-02-05 / 18:17:00 / Allt / 5 KOMMENTARER

Idag åkte jag o frida in mot den vackra staden, det är vinter nu man ser de på allt de vita och termometern. HAHAHA jag suger... de skulle va poetiskt men nej inte riktigt men kom precis hem oj va jag köpte fina saker men blä där försvann hälften av mina pengar... men precis de jag behövde så de as bra. Åhhh min väska e så fiiin!!! även fast ja o frida kommer ha likadana men ändå ;) ingen  kommer märka de så... Sen slösa man ännu mera på mat, inte bra men så värt de. Men nu snart kommer cissi o william och äter middag, trevligt! Men blää jag orkar inte att de e skola imorn och jag orkar inte att nationella proven i svenska börjar den här veckan menmen sånt e livet så mycke lalalaal... haha va cpppä skrivet allt blev orkar inte skriva om de men ni fattar väl antagligen lite jag fattar så asso oj hejdå!

melodifestivalen.....

  2012-02-04 / 19:07:26 / Allt / 2 KOMMENTARER

åhhh fulaste kläder jag sätt!! typ så här ser man ut när man inte orkar bry sig alltså hemma. Melodifestivalen är ikväll hmmm... jag tycker bara dem har förstört det men jag ska kolla ändå bara för att :) Trevligt med nya besökare också! fortsätt så :) Har städat mitt rum halva dan typ och sen gått på en promenad me mami, inte riktigt min stil där sånt gjorde jag alltid när jag var lite mindre tio, tolv år dåra men gick iaf ganska långt fast man såg ju väldigt fin ut också, utan smink och täckbyxor bara för de iskallt ute. Börjar iaf bli friskare så de bra :D men nu ska jag inte sitta här längre så ha en bra kväll!! :)

nattugglan lisa

  2012-02-04 / 01:12:18 / Allt / 2 KOMMENTARER
fin bloggen blev da... nää... ingen stor skillnad ju bara bilder på sidan hmmm men ska ändra dem sen men får va så ett tag nu för orkar inte ändra mer hehe... Ikväll åt jag pizza till middag sjukt länge sen, sen kolla man på catwomen på sexan som man tydligen inte hade sett ;) och åt massa chips, vädigt smalt känner jag ;) sen gick jag hit och lyssnar på massa musico och imorn ska jag försöka komma bort från sängen och soffan för har ju tillbringat mina tre dagar där typ men men godnatt folket!

va tvungen att fota snöstormen men kunde ju inte gå ut så genom fönstret ;)

Sjuk igen.

  2012-02-03 / 15:04:55 / Allt / 3 KOMMENTARER
va mycke snö! de bara snöar hela tiden! börjar likna norrland ju.. haha jag har sagt typ i tre dagar imorn ska jag inte vara sjuk men är fortfarande sjuk men börjar må lite bättre iaf :D vakna vid 11 av att morris yllar och skäller för vi hade en målare i källaren. Även fast han skällde typ jätte mycke hela tiden. Sen har jag bara kolla massa olika avsnitt av olika serier. Och nu ska jag fixa blåbärssoppa och fixa om bloggen ;) bara för de typ lite små roligt hejdå!

hihi.


All the right moves

  2012-02-02 / 21:12:27 / Allt / 0 KOMMENTARER
Hemma idag också. Ganska så mysiigt och ligga under täcket och kolla på massa filmer men ändå inte kul. Så sur.... jag som verkligen ville tävla i helgen :( Men imorn är de fredag så wiiie godnatt!
Hollywood Baby ♔New York City Girlbad is the new goodrandom heart

sista januari.

  2012-02-01 / 15:57:18 / Allt / 0 KOMMENTARER
och så va man sjuk... Redan typ druckit hundra koppar te men de as gott och jätte bra mot halsen så. Men imorn ska jag till skolan men alla får akta sig för mig för jag kanske smittar ;) Kändes verkligen inte bra att gå till skolan imorse så jag vilar upp mig och försöker bli frisk på en dag istället, de kommer nog aldrig gå :( har redan kollat två filmer men ska kolla på en till hehe...
2 bilder från när? de vet jag inte.... Min fina hund e bäst så nu vet ni! :D

:D

Me gusto la musica :


den e fin ju

Hej jag gillar den... kan hela början heh....

fiiin